Over ons

De Daele Sinderen

Over B&B De Daele

Wij zijn Michel en Deborah de Wit. We hebben 3 zoons waarvan er 2 nog thuis wonen. In 2016 zijn we naar het oosten van het land verhuisd, nadat we opslag verliefd zijn geworden op de Achterhoek. Op Sinderen vonden we ons droomplekje. Want zo heet dat hier, je woont niet in Sinderen maar “op”.

De woonboerderij hebben we in de afgelopen jaren al flink verbouwd. In 2022 hebben we een deel van onze boerderij verbouwd tot een kleine B&B. Dit was een grote wens van Deborah. Zij regelt dan ook alles rondom de B&B.

Ervaring van anderen

Marie & Johan

Gasten van De Daele

Prachtige B&B, goed ontbijt, heerlijk rustige omgeving en veel leuke dingen te doen om de omgeving. Wij kwamen volledig tot rust en de eigenaren waren enorm plezierig en gastvriendelijk!

Meer over ons...

Op de boerderij hebben we 2 hele grote Husumer varkens, een kudde Wallisser Schwartznase schapen, een toom grote kippen mét haan, katten en 2 Boerboel honden. Een hele beestenboel dus. En regelmatig grazen er reetjes rondom ons huis.

De rust hier is overweldigend. Je hoort helemaal niks qua verkeer etc. En de nachten zijn nog echt donker waardoor je heel veel sterren kunt zien. Met recht een bijzonder plekje.

Komt u slapen 'tussen' de koeien?

Check de beschikbaarheid en boek bij ons knusse Bed&Breakfast op Sinderen.